Consultancy

Wilt u weten hoe uw afdeling presteert op het gebied van kwaliteit, klanttevredenheid, innovatie, samenwerking en duurzaamheid? Dan introduceren wij u graag aan ons Consultancy team.

Even voorstellen

Het LevelProfessionals consultancy team focust zich op behoeften vanuit de geo-markt die ontstaan vanuit een technisch, organisatorisch, procesmatig en/of inhoudelijk vraagstuk. Om bewustwording en inzicht te krijgen in dit vraagstuk maakt het LevelProfessionals consultancy team gebruik van een quickscan. Daarmee gaan we samen met u via vijf categorieën het vraagstuk helder krijgen en ondersteunen we opdrachtgevers met de transitie naar een efficiëntere werkwijze.

Veelal geconstateerde uitdagingen

overleg
Herkenbaar of heeft u iets soortgelijks? Graag komen we met u in contact en voor € 499,- (excl. BTW) brengt onze consultant de knelpunten in kaart.

Onze aanpak

Via een quickscan krijgt u:

De meerwaarde van een LevelProfessionals consultant

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Voor vragen, meer informatie of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met David Mijnheer via david@levelprofessionals.nl of bel hem op 06-15950752.

Hoofdkantoor
Zendmastweg 19
9405 CD Assen

Flexplek
Wiersedreef 1
3433 ZX Nieuwegein

© 2024
Privacyverklaring
KvK 63802082