Diensten en expertises

Als uw sparringpartner in geodesie en infra leveren wij advies, capaciteit en kennis. U kunt rekenen op onze uitgebreide ondersteuning voor duurzame en creatieve oplossingen.

Optimaal inzicht in uw (geo)data

Wij adviseren onze klanten over het inwinnen, beheren en analyseren van data in de infrastructurele en overheidsmarkt. Wij zijn gespecialiseerd in diverse disciplines.

Projectmanagement en -ondersteuning

Op basis van uw vraag en behoefte ontzorgen wij uw project of organisatie door tijdelijk een ervaren specialist in te zetten. Dit gebeurt op basis van regie en ondersteuning waar nodig.

On the job coaching en training

Wij verzorgen diverse trainingen en coaching om de technische kwaliteit van uw organisatie te verhogen. We delen onze expertises en kennis op het gebied van proces optimalisatie.

Specialisaties en expertises

Wij hebben diverse expertises in huis op het gebied van datamanagement, civiele techniek en geodesie, zoals project management (civiel en geo), civiel ontwerp, datamanagement, landmeetkundige inwinning, BGT/BAG-beheer en de BOR.

Projectlocaties

Vanuit onze kantoren Assen en Nieuwegein voeren wij projecten door heel Nederland. Zie onderstaand overzicht van een aantal van onze huidige en voorgaande projecten voor gemeenten.

Persoonlijk - Proactief - Resultaatgericht

Hoofdkantoor
Zendmastweg 19
9405 CD Assen

Flexplek
Wiersedreef 1
3433 ZX Nieuwegein

© 2024
Privacyverklaring
KvK 63802082